Heartlift

Adresse: 

Sagaveien 11 B
3050 Mjøndalen - Norway

Lik oss

Hjelp oss å hjelpe

Vi er en forening med tette bånd til menneskene og prosjektene i Gambia, Vest Afrika. Vi formidler fadderskap til skolebarn. Det blir stadig viktigere at alle barn får mulighet til å gå på skole. Utdanning er en av de viktigste byggesteinene i et samfunn, og veien ut av fattigdommen.

Foreningen har minimale administrasjonskostnader, ved at hjelpen gis direkte. Det er ofte skolene som formidler oss hvilke barn som trenger hjelp. Fadderstøtten gis alltid som varer og tjenester, aldri som kontanter. Skolepengene betales direkte til skolene og fadderstøtten dekker utgifter til utdanning, skoleuniform, bøker og et varmt måltid mat.

Vi yter hjelp til kvinner og er opptatt av å skape verdi. Heartlift sysenter har jenter til opplæring. Jentene syr skoleuniformer til alle våre elever, skolevesker og klær til lokalbefolkningen. Vi har også engasjert oss i tiltak som kakebaking ved hjelp av solenergi og såpeproduksjon. Det er kvinnene som ”bærer” Afrika og vi mener dette er veien å gå for at familien skal kunne forbedre sin levestandard.

Heartlift er hovedsakelig privat finansiert og prosjektene drives takket være enkeltpersoner og frivillig arbeid.
Vi er på jakt etter vennskapskoler i Norge, et samarbeid der elever og lærere får mulighet til å engasjere seg direkte i å gjøre en forskjell for skolebarn i landsbyen Brufut.

Vil du være med å skape endring? Vi ønsker oss flere samarbeidspartnere til Heartlift. Vi garanterer engasjement, inspirasjon og utveksling begge veier!
Støtt vårt prosjekt! 

Vipps: 106265

Kontonummer:

2270 21 46333 

Vår nye Heartlift førskole i Gambia skaper håp og framtidsglede for barna.


Vi ønsker oss rent vann til skolebarna og trenger bidrag til å borre dypere brønn. Heartlift satser på kvalitetsundervisning og trenger Ipads og undervisningsmateriell. Vi ønsker også å bygge ytterlige noen klasserom for å kunne inkludere flere barn. 

Et fadderskap i Heartlift koster kun kr 540,- per halvår/ kr 90,- per mnd. Dette beløpet går til skolegang, uniformer, skolemateriell og et varmt måltid hver dag. 

"Heartlift har hovedfokuset rettet mot grunnskoleutdanning og gjennomfører prosjekter som fremmer kvaliteten på denne."

Vi er takknemlige for alle type bidrag og samarbeid.  Mange familier i Gambia har ikke mulighet til å sende barna sine på skole.Vi vil ha deg med på å endre livssituasjone til disse barna.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now